Geschiedenis

Smscompany nv is in 2005 opgericht door Wilfried Van Looveren.  Wilfried neemt vanuit zijn ervaring en netwerk inkoop, order afhandeling en klantenservice voor zijn rekening.

Wilfried Van Looveren - Customer Service

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany. Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Wij zetten ons namelijk dagelijks in voor een klantervaring die vele malen beter is dan offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons!

Smscompany gelooft in de ultieme online winkelervaring

Elke dag een niveautje hoger!

Sinds de zomer van 2013 worden alle webshops op Magento overgezet, een heel gebruiksvriendelijk webshopsysteem met ontelbare mogelijkheden. Deze flexibiliteit stelt ons in staat de online gebruikerservaring op onze webshops dagelijks naar een hoger niveau te tillen.

Onze 100% klantgerichte aanpak stelt ons in staat te groeien. Internationale groei door landen als Frankrijk en Duitsland aan te boren. En groei in onze thuislanden. Enerzijds door het finetunen van de bestaande webshops en processen, anderzijds door nieuwe gespecialiseerde webshops te bouwen.

Welkom bij Smscompany!

Wilfried